STEPV – Universitat de València

Secció sindical de l'STEPV a la Universitat de València

STEPV – Universitat de València - Secció sindical de l'STEPV a la Universitat de València

Afilia’t

Afiliar-se, per què?Fitxa d'afiliació

Les organitzacions membres de la Intersindical Valenciana som entitats jovens, d’homes i dones de les administracions públiques, la sanitat, l’ensenyament o d’altres sectors.
La nostra acció abasta el món laboral, però també la cultura, la solidaritat, l’ecologia, el pacifisme, l’internacionalisme i la lluita per l’emancipació de totes les persones que pateixen qualsevol tipus d’opressió. Treballem per una societat més justa i un món més saludable.

I jo, per a què necessite un sindicat?

Més d’una vegada t’hauràs fet la pregunta. Potser deus haver estat a punt d’afiliar-te, però ho vas ajornar per a un altre moment. Es possible que ens hages visitat, o ens hages telefonat, o visites la nostra web per les oposicions, les retribucions, les reclamacions… o senzillament comparteixes amb companys i companyes afiliats del teu centre de treball moments de reivindicació i de lluita. Potser també t’ha contrariat una actuació sindical no compartida. La nostra és una organització de classe, de treballadors i treballadores, autònoma, sense dependències polítiques ni econòmiques. El Sindicat es defineix pel que l’afiliació és capaç de fer.

L’activitat sindical, com es manté?

Fer front als problemes de cada dia, aportar solucions, negociar-les o pressionar per aconseguir-ho, és fruit de l’esforç dels companys i companyes afiliats que participen en el manteniment de organització.
De tota l’afiliació, els permanents sindicals són les persones més visibles: els qui redacten informes, signen articles, assumeixen processos de negociació, garanteixen l’atenció al públic o es responsabilitzen de les publicacions.
Tot això es manté gràcies a les quotes que paguem. Nosaltres no depenem ni poc ni molt de l’ajut institucional: així som lliures per pensar i fer el que volem.
Les eleccions sindicals determinen la representativitat i l’accés als fòrums de negociació, però cada publicació, cada visita als centres, els nostres locals, els serveis jurídics, les consultes, es paguen amb les quotes de totes i tots. No preguntem ningú si esta afiliat per a respondre una consulta o ajudar en tot allò que podem. Si ho podem fer és gràcies a la contribució de les persones afiliades.
Creiem, sobretot, en l’esforç col·lectiu.

Amb tu, millor

Cada dia observem la utilitat del nostre treball, però encara hem d’avançar molt més. Hem d’ampliar serveis, millorar la participació i la relació amb persones com tu. Ens cal, també, corregir les nostres deficiències. Per això et convidem a fer un pas endavant i compartir amb els companys i companyes que formem els sindicats de la Federació l’esforç que suposa aquest treball i la il·lusió per mantenir-lo, incrementar-lo i millorar-lo. La teu resposta, la teu participació també ens és necessària. Perquè ací, tu decideixes.

Què costa?

El cost de l’afiliació depén del estatus que ocupes. Ací tens una taula de costos:

Professorat Ajudant, Ajudant Doctor, Associat. Personal laboral temporal. PAS dels grups C1 i C2

36 €/semestre
Professorat Contractat Doctor, Col·laborador, Visitant, Emèrit, Catedràtic o Titular d’Universitat o d’Escola Universitària. Pas dels grups A1 i A2 56 €/semestre
Persones Aturades 14 €/semestre
Persones Jubilades 26 €/semestre

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


¡IMPORTANTE! Responde a la pregunta: ¿Cuál es el valor de 7 4 ?