STEPV – Universitat de València

Secció sindical de l'STEPV a la Universitat de València

STEPV – Universitat de València - Secció sindical de l'STEPV a la Universitat de València

Convocatòria certificat R3

L’Agencia Estatal de Investigación ha publicat la convocatòria corresponent a l’any 2023 per a l’obtenció del certificat R3 com a investigador/a establert/a.

Segons l’Agencia Estatal de Investigación, la finalitat és valorar la carrera d’investigadors nacionals i estrangers en el marc d’un itinerari postdoctoral d’accés al Sistema Espanyol de Ciència Tecnologia i Innovació, de manera que permeta reconéixer la seua qualitat i independència investigadora i, complint amb el perfil europeu d’investigador/a establert/a (R3), l’obtenció de la certificació R3 com a investigador/a establert/a.

Es reconeixerà com a mèrit de recerca en els processos selectius de personal de nou ingrés estable i tindrà efectes d’exempció o compensació de part de les proves o fases d’avaluació curricular o equivalents per a agents de les administracions públiques.

Presentació de sol·licituds: del 20 de març al 13 d’abril de 2023 a les 14 hores.

Fitxa de la convocatòria (descripció, requisits, etc.)

Resolución de 15 de febrero de 2023, de la Presidencia de la Agencia Estatal de Investigación, por la que se aprueba la convocatoria, correspondiente al año 2023, para la obtención del certificado R3 como investigador/a establecido/a, conforme a lo previsto en la Ley 14/2011, de 1 de junio, de la Ciencia, la Tecnología y la Innovación

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


¡IMPORTANTE! Responde a la pregunta: ¿Cuál es el valor de 3 9 ?