STEPV – Universitat de València

Secció sindical de l'STEPV a la Universitat de València

STEPV – Universitat de València - Secció sindical de l'STEPV a la Universitat de València

Una crònica d’un 8M estrany a la UV

En el marc de la vaga feminista del 8M i de la manifestació estudiantil del matí, una delegació d’STEPV-UV ha volgut fer parada al Rectorat de la Universitat de València on tradicionalment el 8M s’ha fet lectura del manifest de la Universitat de València.

Des d’STEPV-UV s’ha manifestat la manca de comunicació amb les organitzacions sindicals per tal d’informar sobre el canvi en la lectura del manifest, que enguany s’ha fet el 7 de març, sense donar trasllat ni participació a les seccions sindicals. Una errada més de protocol que mostra una manca de tacte i de comunicació entre institució i sindicats. De fet, la lectura es va fer dins de l’edifici i pràcticament només amb els membres del Consell de Govern, que tenia reunió allí, i algunes persones més que es trobaven a l’edifici en aquell moment o que hi treballen.

Aprofitant l’avinentesa, la portaveu d’Intersindical Valenciana, Beatriu Cardona, ha dialogat amb la cap d’unitat de la Unitat d’Igualtat per a expressar el malestar del Sindicat per la programació d’actes culturals en el mateix horari establert per a la manifestació unitària del 8M a la ciutat de València. Una contraprogramació per part de la Universitat de València que no connecta amb el tarannà feminista de la Institució i que cal corregir per a properes vegades.

Finalment, STEPV ha fet una crida a la participació en la manifestació unitària de la vesprada i ha reafermat la sintonia del sindicat amb el moviment feminista.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


¡IMPORTANTE! Responde a la pregunta: ¿Cuál es el valor de 10 15 ?