STEPV – Universitat de València

Secció sindical de l'STEPV a la Universitat de València

STEPV – Universitat de València - Secció sindical de l'STEPV a la Universitat de València

Informació de la MN de l’1 de febrer

Després de constituir-se la mesa de negocació, fruit de les darreres eleccions sindicals celebrades el passat mes de desembre, s’han abordat diversos temes d’interés, com ja us havíem informat fa uns dies.

S’han aprovat tots els temes tractats, que podeu consultar ací.

Pel que fa a l’oferta pública d’ocupació de PDI, el vicerector d’Ordenació Acadèmica i Professorat ha aclarit que la data del 6 de febrer per enviar l’acreditació a Recursos Humans de PDI és per poder fer una primera aproximació a les dades, però que el termini s’ampliarà. S’hi preveu que el calendari siga l’habitual dels darrers anys, fins a principis de març. De fet, el Consell de Govern està previst per a la setmana del 6 al 10 de març.

El vicerector també ha avançat que pròximament es negociaran les normes específiques per a la contractació de professorat emèrit, de manera que en maig es puguen presentar les peticions.

Pel que fa a l’addenda al calendari general de la Universitat de València per a l’any 2023, s’ha aprovat la proposta de la institució però s’hi han afegit les següenst qüestions:

  • Compensar la festa del 24 de juny festiu pel 26 de desembre 
  • Tancar dissabtes 8 d’abril i 16 desembre
  • Els centres i serveis sense patró podran triar entre els dies 13 octubre i 7 de desembre

Finalment, el gerent informa que estan treballant estretament amb la Conselleria d’Universitats per modificar el decret 174 i que en pocs dies sembla que es portarà al Consell de la Generalitat per a la seua aprovació. Posteriorment es preveu l’aprovació del Conveni Col·lectiu per al Personal Laboral de les universitats públiques valencianes.

En aquesta línia també es preveu que abans del 15 de març s’aprove el pla plurianual de finançament de les universitats. Per tant, el Pla Plurianual de Finançament de les Universitats podria aprovar-se al mes de març.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


¡IMPORTANTE! Responde a la pregunta: ¿Cuál es el valor de 7 15 ?