STEPV – Universitat de València

Secció sindical de l'STEPV a la Universitat de València

STEPV – Universitat de València - Secció sindical de l'STEPV a la Universitat de València

Personal interí: no som d’usar i tirar

  S’acaba de conèixer el contingut de la sentència del jutjat núm. 4 d’Alacant, referent a la demanda de fixesa per part d’una persona interina de l’Ajuntament de la ciutat. Tot i que la sentència accepta el recurs de la demandant, cal no oblidar que és en primera instància, la qual cosa fa que encara s’haja de prendre -per rigor juridic- amb cautela.

   Tot i això, una anàlisi preliminar de la sentència ens reafirma en la nostra sol·licitud de prudència quan la convocatòria de processos selectius que afecten a places ocupades per persones que puguen trobar-se en circumstàncies semblants a les de la demandant. Fins i tot, cal demanar la suspensió dels processos selectius en marxa que suposen la convocatòria pública de places de característiques com les esmentades abans.    És el moment d’esperar esdeveniments judicials -i també canvis legislatius- que puguen dissenyar un camí legal per a eixir de la ratera en la qual ens ha ficat l’abús de la temporalitat per part de les administracions públiques, i creguem que no és el moment de continuar endavant en les que ja estan en marxa. Continuar endavant com si res haguera passat és, senzillament, temerari.

   A més a més, compartim amb vosaltres el material de la campanya “Perquè no som d’usar i tirar. Per un accés diferenciat a la funció pública“, que hem elaborat les seccions sindicals de STEPV de les universitats públiques valencianes.

Category: Interins

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


¡IMPORTANTE! Responde a la pregunta: ¿Cuál es el valor de 7 2 ?